Kråkenestoppen
Mat og Vinklubb

Subtitle

London 22 til 25 november 2012

  

London torsdag

Ankom storbyen. Asle og Alf kom frem ca 22. Grisevær. Tok en rask pizza i Covent Garden og tilbake til hotellet. Der traff vi Svein, Knut, John Arild og Ragnar. De siste fire hadde vært på en 2 stjerners restaurant M Guiden. Så ankom Asle og Hennring. Vi var fulltallig. Det ble en ganske heftig aften i baren.

 

   

London fredag.

Frost. Møte på pun Coal Hole kl. 11. Flott vær. Spaserte i sentrum, mot Big Ben og tilbake igjen.  Sen Lunsj på Mr.Kong. Rett til The White Lion. Dette ble etterhvert vår stambar. Heftig kveld til stengetid. Rett i baren på hotellet.

 

  

London lørdag

Frokost. Kl. 11 på Coal Whole. Spradet i London sentrum.  Alf, Morten, Asle og Knut på kamp. charlton mot Huddersfield. Tilbake og møtte de andre. En tur på puben for så å spise på restaurant som Jon Arild hadde bestilt . Der møtte vi Erik fra London. Fin aften med eget bord og Erik som gjest. Etterpå bar det tilbake til baren på hotellet.

 

   

 

London søndag.

Startet som vanlig på Coal Hole. Derefter handletur. Svein, Ragnar og Jon Arild reiste hjem. Alf, Morten, Asle, Henning og Knut på fotballkamp igjen. Chelsea mot Manchester City. Vi satt musestille på city tribunen. Fantastisk opplevelse. Tilbake igjen og fant etter hvert frem til Hard Rock Cafe der vi møtte fetteren til Henning, Tom Horn og sønnen. Derefter til hotellet. Knut og Asle tidlig til køys. Alf og Morten tok en liten pubtur.

 

  

London mandag

Asle og Knut reiste tidlig hjem. Alf og Morten tok formiddagsflyet.

 

 

Takk alle for en flott tur.

Krakow 8-11 september 2016

Fantastisk tur til Krakow i nydelig vær, flott hotell, mye god mat og drikke sammen med flotte karer. Vi spaserte, drakk, syklet, spiste og koste oss veldig. Vi var på ferie og gjorde egentlig "ingenting"

Asle, Knut, Svein H, Ragnar, Morten, Helge, Alf og Henning. 

 

Welcome

Recent Photos